目前日期文章:200711 (18)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要
君不見
黃河之水天上來,奔流到海不復回?
君不見
高堂明鏡悲白髮,朝如青絲暮成雪? 
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月。
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,
將進酒,君莫停。  
與君歌一曲,請君為我側耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不願醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。
陳王昔時宴平樂,鬥酒十千恣歡謔。
主人何為言少錢,逕須沽取對君酌。
五花馬,千金裘,
呼兒將出換美酒,與爾同銷萬古愁!

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

31. What is thought?

ANSWER: Thought is spiritual energy.

32. How is it carried?

ANSWER: By the law of vibration.

33. How is it given vitality?

ANSWER: By the law of love.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

Enclosed herewith I hand you Part Four. This part will show you
why what you think, or do, or feel, is an indication of what you
are.

Thought is energy and energy is power, and it is because all the
religions, sciences and philosophies with which the world has
heretofore been familiar have been based upon the manifestation
of this energy instead of the energy itself, that the world has
been limited to effects, while causes have been ignored or
misunderstood.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

寫給交通大學AIESEC CTLC這屆新生的三段話

開頭抄了Steve Job的演講開頭
因為自己剛好也是要說三段話
總覺得自己說
不如說出別人告訴過我的三段好話
所以就成了這篇文章

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()

No mistakes in the Tango, not like life.
タンゴは人生とは違う、間違うってことはないんだ
It's simple. that's what makes the Tango so great.
シンプルなところがタンゴの素晴らしいところだ
If you make a mistake, get all tangled up, just Tango on.
だから足が絡まっても、踴り続ければいい
Just Tango on・・・
踴り続ければいい・・・

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

People laugh and people cry.
Some give up and some always try.
Some say hi while some say bye.
Others may forget you...

                                     But Never I.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

21. What system of nerves is the organ of the Conscious Mind?

ANSWER: The Cerebro-spinal.

22. What system of nerves is the organ of the subconscious mind?

ANSWER: The sympathetic.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

You have found that the Individual may act on the Universal, and
that the result of this action and interaction is cause and
effect. Thought, therefore, is the cause, and the experiences
with which you meet in life are the effect.

Eliminate, therefore, any possible tendency to complain of
conditions as they have been, or as they are, because it rests
with you to change them and make them what you would like them
to be.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

11. What are the two modes of mental activity?

ANSWER: Conscious and subconscious.

12. Upon what do ease and perfection depend?

ANSWER: Ease and perfection depend entirely upon the degree in
which we cease to depend upon the conscious mind.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

Our difficulties are largely due to confused ideas and
ignorance of our true interests. The great task is to discover the laws
of nature to which we are to adjust ourselves. Clear thinking and
moral insight are, therefore, of incalculable value. All
processes, even those of thought, rest on solid foundations.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

1. What is the world without in its relation to the world
within?

ANSWER: The world without is a reflection of the world within.

2. Upon what does all possession depend?

ANSWER: All possession is based on consciousness.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

It is my privilege to enclose herewith Part One of The Master
Key System. Would you bring into your life more power? Get the
power consciousness. More health? Get the health consciousness.
More happiness? Get the happiness consciousness. Live the
spirit of these things until they become yours by right. It will
then become impossible to keep them from you. The things of the
world are fluid to a power within man by which he rules them.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

Nature compels us all to move through life. We could not remain stationary however much we wished. Every right-thinking person wants not merely to move through life like a sound-producing, perambulating plant, but to develop - to improve - and to continue the development mentally to the close of physical life.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

Some men seem to attract success, power, wealth, attainment, with very little conscious effort; others conquer with great difficulty; still others fail altogether to reach their ambitions, desires and ideals. Why is this so? Why should some men realize their ambitions easily, others with difficulty, and still others not at all? The cause cannot be physical, else the most perfect men, physically, would be the most successful. The difference, therefore, must be mental - must be in the mind; hence mind must be the creative force, must constitute the sole difference between men. It is mind, therefore, which overcomes environment and every other obstacle in the path of men.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

我很愛一些原味十足的音樂
也因為這樣
我在大學時聽了一堆原住民的音樂
這類的音樂通常很原始
也帶著一種另類的美感
有時聲音背後語言的文字是沒有意義的
有時則有
但是雖然我無法理解意義
我卻能明顯的感覺到滿溢的生命力

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()

原文請按此

當整個社會一片漲聲四起
賺錢與省錢在天平的兩端可說是同等重要
這篇文章對於當代的用錢觀念以及心態都有不少的探討
像我一樣希望開始理財的初學者不妨看看
相信可以學到不少

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()



crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()



crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()