1. What is the world without in its relation to the world
within?

ANSWER: The world without is a reflection of the world within.

2. Upon what does all possession depend?

ANSWER: All possession is based on consciousness.

3. How is the individual related to the objective world?

ANSWER: The individual is related to the objective world by the
objective mind; the brain is the organ of this mind.

4. How is he related to the Universal Mind?

ANSWER: He is related to the Universal Mind by the subconscious
mind; the Solar Plexus is the organ of this mind.

5. What is the Universal Mind?

ANSWER: Universal Mind is the life principle of every atom which
is in existence.

6. How can the Individual act on the Universal?

ANSWER: The ability of the individual to think is his ability to
act upon the Universal and bring it into manifestation.

7. What is the result of this action and interaction?

ANSWER: The result of this action and interaction is cause and
effect; every thought is a cause and every condition an effect.

8. How are harmonious and desirable conditions secured?

ANSWER: Harmonious and desirable conditions are obtained by
right thinking.

9. What is the cause of all discord, inharmony, lack and
limitation?

ANSWER: Discord, inharmony, lack and limitation are the result
of wrong thinking.

10. What is the source of all power?

ANSWER: The source of all power is the world within, the
Universal Fountain of Supply, the Infinite Energy of which each
individual is an outlet.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()