11. What are the two modes of mental activity?

ANSWER: Conscious and subconscious.

12. Upon what do ease and perfection depend?

ANSWER: Ease and perfection depend entirely upon the degree in
which we cease to depend upon the conscious mind.

13. What is the value of the subconscious?

ANSWER: It is enormous; it guides us, warns us, it controls the
vital processes and is the seat of memory.

14. What are some of the functions of the conscious mind?

ANSWER: It has the faculty of discrimination; it has the power
of reasoning; it is the seat of the will and may impress the
subconscious.

15. How has the distinction between the conscious and
subconscious been expressed?

ANSWER: "Conscious mind is reasoning will. Subconscious mind is
instinctive desire, the result of past reasoning will."

16. What method is necessary in order to impress the
subconscious?

ANSWER: Mentally state what is wanted.

17. What will be the result?

ANSWER: If the desire is in harmony with the forward movement
of the great Whole, forces will be set in motion which will
bring about the result.

18. What is the result of the operation of this law?

ANSWER: Our environment reflects conditions corresponding to the
predominant mental attitude which we entertain.

19. What name has been given to this law?

ANSWER: The Law of Attraction.

20. How is the law stated?

ANSWER: Thought is a creative energy, and will automatically
correlate with is object and bring it into manifestation.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()