目前分類:致富金鑰系統問答 (4)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要
31. What is thought?

ANSWER: Thought is spiritual energy.

32. How is it carried?

ANSWER: By the law of vibration.

33. How is it given vitality?

ANSWER: By the law of love.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

21. What system of nerves is the organ of the Conscious Mind?

ANSWER: The Cerebro-spinal.

22. What system of nerves is the organ of the subconscious mind?

ANSWER: The sympathetic.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

11. What are the two modes of mental activity?

ANSWER: Conscious and subconscious.

12. Upon what do ease and perfection depend?

ANSWER: Ease and perfection depend entirely upon the degree in
which we cease to depend upon the conscious mind.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

1. What is the world without in its relation to the world
within?

ANSWER: The world without is a reflection of the world within.

2. Upon what does all possession depend?

ANSWER: All possession is based on consciousness.

crusader 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()